Monday, December 3, 2012

PERTANDINGAN RATU CANTIK! TOLONG KAWAN AKU!

Assalamualaikum..

Pernah dengar pasal PERTANDINGAN RATU CANTIK? huhuhhu.. Kawan aku masuk tau.. Namanya Nurul Amira Johari.. Ni blog nya. PUTRI CAHAYA... Gigih posing-posing bagai dia ni..huhhuhu.. Oh yer, maaf yer... saja nak bagi tajuk gempak, sebenarnya bukan Pertandingan Ratu Cantik, tapi :

STYLE YOUR HIJAB CONTEST
(tolong like link bawah tu bole?)

Bak kata kawan aku ni, dia sebenarnya tak nak masuk, tapi disebabkan terpengaruh dengan pujukan anak buah dia, maka dia pun  masuk... Wah...feeling-feeling ratu cleopatra sangat.. haahahaha...

Jadi, aku nak mintak tolong dengan korang, tolong LIKE boleh?? Senang jerk, klik LINK kat bawah tu, angkat jari telunjuk korang, halakan cursor (cam ni eja dia) ke butang LIKE, then LIKE... Senang kan? Korang semua kan kacak, cantik dan comel belaka.. Huhuhu.. Thanks yer... :)
KLIK LINK dibawah tu yer...



8 comments:

Putri Cahaya / Putri NAJ said...

gituuu~ terima kasih fikri..cleopatra sgtkn.. :)

fifie said...

InsyaAllah fikri, nanti nak tolong like. Hehe. Good luck cleopatra :)

Cikgu Fikri said...

Myra..

hahaahahaa.. mmg ko cleopatra weh.. haha

Cikgu Fikri said...

fifie..

wah.. thanks fifie.. nnti klu fifie masuk contest yg mmerlukan like fb, jgn lupa suruh fiq like plak yer... :)

Nadratul Syazwana said...

Nad dah like :) Goodluck to her as well~

Cikgu Fikri said...

Nad..

thanks yer.. :)

Putri Cahaya / Putri NAJ said...

terima kasih semua~ :)
terima kasih atas sokongan!

Hanif Idrus said...

Okey!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails