Tuesday, January 8, 2013

AKU ASIK TERINGAT JERK PERSEMBAHAN BEDROOM SANCTUARY DI FINAL AJL 27

Assalamualaikum...

Walaupun AJL 27 dah beberapa hari habis, tapi aku asik teringat jerk persembahan BO AMIR IQRAM menyanyikan lagu yang bertajuk LAGU di pentas FINAL AJL 27...

Bagi aku walaupun lagu tu simple, tapi impak lagu tu besar sebenarnya.... Serius muzik dan melodi dia sangat smart dan terbaik! Persembahan pada malam tu pun bagi aku sangat sweet lebih-lebih lagi masa part kena PAUSE tu..hahhahahah..


picture credit to: SINI

Ditambah pula dengan suara BO AMIR yang serak-serak basah memang terbaik.. Aku rasa masa persembahan ni, mesti orang yang tahu lagu ni akan turut terkumat-kamit untuk nyanyikan bersama lagu ni, disebabkan faktor melodi lagu ni yang sedap untuk dinyanyikan.. Kan? huhu.. Korang kalau yang belum tengok persembahan tu, boleh lah tengok di Youtube.com.. huhu..
 
Kalau aku minat dengan persembahan BO AMIR, ada kawan aku minat giler dengan persembahan AIZAT untuk TERUKIR DI BINTANG..  Pantas giler dia download, lepas tu asik dengar lagu tu jerk dalam kelas.. huhu....

Korang suka persembahan siapa pada malam tu?

psssst: Korang perasan tak muka ADIRA masa kat tempat duduk lepas buat persembahan tu macam masam jerk? Kawan aku ramai yang perasan.. Kenapa ek?

12 comments:

Chic Na said...

xtau la sbb tak tgk. tp lagu ni mmg best pun. ;)

☻UsaGi NaNa☻ said...

yeke best??ala...tak tgk pon!!

Scarlett O'Hara said...

Adira nampak tak puas hati, kan? Akak suka Aizat / Yuna.Lagu best jugak tapi rasa terganggu dengan rambut Bo Amir (?) tu.Maklumlah,cikgu.Kan?Kan? Hahahaha...

laskar pelangi said...

Tak tengok pun haaaa AJL ni..Sob3 Ramai kata boleh tahan la yang buat persembahan.Tunggu nak download nanti2 lah..Hihi

Wah..Chaiyo Bistro tu area mane plak? Tak pernah rasa lagi nim.Kadang2 boring dah makan tempat sama...

Cikgu Fikri said...

Chic Na..

tau xpew..
lagu tu mmg best kn.huhu :)

Cikgu Fikri said...

Usagi Nana..

bagi fiq best.. simple tapi menarik :)

Cikgu Fikri said...

Kak Scarlett...

huhuhuh.. rambut bo amir yg jenis kerinting tu ker? huhu :)

Cikgu Fikri said...

Kak Scarlett...

huhuhuh.. rambut bo amir yg jenis kerinting tu ker? huhu :)

Mia Kassim said...

Salam singgah dan follow di sini.... :D

Cikgu Fikri said...

laskar pelangi..

mmg best pun..jgn lupa dowload yer.. huhu :)

laskar pelangi said...

Ok nanti nak cari kedai Chaiyo Bistro tu.Anyway, thanks tau ;')
Hihihi~

fifie said...

Lagu nie simple je, macam lullaby pun ada. Haha. Weh fiq rasanya Adira masam sebab Hafiz disebelah dia, dia kan ada perang sikit dengan Hafiz. Umi fie pun perasan yang dia masam je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails