Sunday, January 27, 2013

JOM JOIN CONTEST LILIT-LILIT TUDUNG! (girls only! laki jangan mengada nak pakai tudung...hehe)

Assalamualaikum..

Panjang giler tajuk entry aku kali ni.. Hhaahahahah.. Siap ada pesanan buat kaum Adam.. hehe.. Ha, sebenarnya, tadi tak pasal-pasal kawan aku si admin contest ni tag nama aku kat contest dia... Hhahahaahah.. nak tergelak pun ada jugak..katanya saja tag.. Yolah mira..

So, tetiba aku rasa tertarik nak promote kat korang.. mana tahu, ada di antara korang suka main lilit-lilit tudung, lepas tu tangkap gambar.. Ha, meh lah try contest ni.. jangan risau.. Kawan aku si admin ni perempuan.. TULEN yer.. hahahahaha..

Ni posternyer..



So, kalau nak join,klik LINK di bawah :


sebelum 9. MAC 2013 yer... 
Good luck korang :)


3 comments:

NARDtheNERD said...

nak join lah. ehee.

Nurul Amira said...

Terima kasih fikri! :)
Marilah pakat join ye..hadiah menarik menanti anda..x rugi join..just suka2, mana tahu rezeki anda :)

fifie said...

Kena like like tak fiq untuk decide pemenang? Kalau takde like fie nak join ah. heeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails