Monday, January 21, 2013

KAU PERNAH RASA MACAM NI TAK?

Assalamualaikum...

Pernah tak korang tak puas hati dengan seseorang, lepas tu kau mengata dia.. Atau pun kau nampak macam benda-benda yang kelakar dekat orang tu, kau pun gelak-gelakkan dia? Bila time mengata tu, of cos lah kau cari geng yang sekepala yang kau kan? Tapi, aleh-aleh masa kau tengah mengata tu, jadi plak macam ni:

picture credit to: 9gag

Mesti kau rasa cam segan kan? Atau mungkin cuba untuk cover-cover cerita.. Bagi aku, itu memang THE AWKWARD MOMENT!! huhu...

pssssst: Moga-moga kita dapat menahan diri dari melakukan perkara cam tu.. (pesanan untuk diri sendiri juga:)

8 comments:

mira_nas said...

pernah.. sampai terpaksa cover teruk kot. tobat tak wat dah. kalau wat pun tengok kiri kanan depan dan belakang dulu..

MN said...

Memang awkward lah kalau jadi camtu kan. Hahaa!

yana aina said...

hahahhh ... dpt bayngkn. mesti pucat muka

Sya Chot .. said...

tak pernah lagi la..kalau jadi mesti tak tahu apa laa yang bakal jadi..hahahaha

nurul nazifa said...

menakutkan...haha..memang melutut terus kat orang tu agaknya..

fifie said...

Pernah. Waktu tu color block style tak famous lagi and fie ada pakai baju purple, sluar pink then tudung hitam leopard camtu. Lepas tu diorang bantai gelak dekat fie ( tengah queue) fie terus berpaling then tanya. Apsal kita kenal ke. Aku pakai macam nie at least tak bodoh macam kau, baju nampak ketiak tapi bertudung. Hahaha. Fiq orang macam nie kita kena ajar.

Nazmin Nazifa said...

Hmm,minta-2 dijauhkan lah :)

Cik Jelly Chan (CJC) said...

pernah..then ubah cerita sampai orang tak faham..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails