Friday, February 15, 2013

MEMANG SESUATU YANG MENCABAR JIKA TERPAKSA MEMILIH ANTARA DRAMA KOREA ATAU ASSINGMENT!!!!

Assalamualaikum......


Kau nak tahu, cuti-cuti cam ni, memang selalunya waktu yang sesuai untuk lecturer bagi assingment!!! Cam aku jugak lah ni.. Tugasan tu plak kena hantar around naik cuti nanti.. Maka, bermulalah hasrat untuk buat..

Tapi kan, kadang kala hasrat tu pasti akan dihalang oleh beberapa perkara..Contoh macam tajuk aku kat atas tu.. Drama korea! Wah, aku selalunya memang target kalau cuti mesti kena habiskan 1 drama korea..Tapi bila memikirkan tugasan, so dalam dilema jugak lah... (padahal tak dilema mana pun.....huhhu)N Nak tahu drama korea apa yang aku tengok?

 PROTECT THE BOSS


(aku sebenarnya nak tengok dari taun lepas lagi.. tapi tak sempat nak copy ngan kawan aku.. Walaupun aku tau aku agak lambat tengok citer ni.. Tapi takpew..... ahahahaha.. Lagipun aku bukan fanatik sangat pun ngan drama korea ni.. Bila cuti jerk baru ada masa nak tengok.......huhu)

So, aku wat cara macam ni.. Mula-mula tengok drama korea.. Amik feel dulu.. Tapi sayang, bila mak aku nampak, maka haruslah kena ceramah kan....... Takpew-takpew.. At least bagi semangat gak tu untuk wat assingment... So, kita wat selang seli... Lepas tengok drama korea,  wat sket assingment...

Cam semalam and kelmarin plak, aku dah habislah tengok drama korea tu.. So, mood untuk wat assingment datanglah kan. Berkobar-kobar ni.. Tapi bila sibuk layan FB ngan BLOG.. Terussssssssssssssssss tak jadi buat... haahhahahaaha..

Takpew, in shaa Allah hari ni aku akan cuba lagi.. Lagi sket jerk tu nak siap!!! Chaiyok.... :)

20 comments:

Azwar Syuhada said...

Prtoect The boss memang best.. hahaha.. CIkgu fiq pon layan korean juga kah?? OMG.. xD

Ayuni said...

Skang tengah layan "Jeon Woo Chi". Hikhik, time study dulu mmg semua citer korea nk tgk tp biler dh keje nie biler2 ms bleh tgk tp xde ms plak sbb keje bertimbun-timbun...

♥WanieyZuki♥ said...

hehehe.. sama la kita.. kalau baru tengok korea ke apa mesti mak dah mula menlancarkan peluru berpandunya.. mihmihmih.. :P

Nazmin Nazifa εїз said...

sikit lgi !!!!! habiskan dulu,baru blh relax memanjang XD hehe ...

Cikgu Fikri said...

Azwar Syuhada...


pelik ke tgk fiq ngan drama korea? huhuhu.. ala, time waktu cuti jerk dpt tgk..huhu :)

Cikgu Fikri said...

Ayuni..

cter apa tu? best tak? pasal apa? huhu

Cikgu Fikri said...

Waniey Zuki..

tau xpew.. so, kena wat selang seli.. antara korea n assgnment..huhu :)

Cikgu Fikri said...

Nazmin..

btol tu.. in shaa Allah arini wat lg sket.. Amin :)

Chic Na said...

cepat siapkan assignment..

Cikgu Fikri said...

Chic Na.

baru buat sket td..rehat kejap..huhu :)

ejulz said...

best gak layan korea ni.. haha

jemput join segmen ni kalau belum.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Cikgu Fikri said...

ejulz..

best bila ada masa... kn? btw, thanks jemputn utk segmen tu..hadiah serius terbaik! huhu :)

Harmi Mohammad Jamil said...

La tahzan.. Huhuhuhu

Cikgu Fikri said...

abg Harmi...

huhhuhuh.. thanks :)

fifie said...

Hahaha fiq nak kena sekeh ko cikgu ko? Haha alah buat assingment dulu then letih tengok movie pulak selang seli lah. hehee

Cikgu Fikri said...

fifie...

hahaahaha..fiq wat selang seli..hehe :)

Munira Muhiyddin said...

Kemahennnn protect the boss.
Aku pon tak tengok lagi.
Baru lepas tengok The Innocent Man

Nora Karim said...

Haha... so maknanya bkn drama korea la yg jd penghalang... tp BLOG N FB :p

Cikgu Fikri said...

Moon...

hahahhah.. try lah tgk..best! :)

Den said...

runningman tengok tak cikgu.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails