Wednesday, February 13, 2013

TEKAK TERINGIN NAK MAKAN LASAGNA !!!!

Assalamualaikum...

Korang pernah makan lasagna tak? Korang tau tak lasagna tu apa? Ala, dia ala-ala cam kek lapis (tetiba plak kek lapis).. Tapi disaluti oleh daging cincang dan sos tomato serta keju yang sangat mengiurkan!!!! Tepung yang jadi perantara tu lah yang dipanggil lasagna kalau tau silap aku...
 
Lasagna Secret Recipe... huhu

Tadi aku tengok kawan aku si BOLA BOLA BULAT post kat blog dia.. Ada gambar LASAGNA secret recipe.. Ya Allah!!! Aku dah lama nak makan lasagna kat situ.. Bagi aku lasagna kat Secret Recipe sedap!!!
Tapi kan, kalau pandang dari tepi (means kalau makan lasagna jenis potong, cam murtabak lah plak kan? Cer tengok ni:




Cam murtabak kan? huhu

Aritu masa kau keluar ngan kawan aku si Syafiq Musleh dan Nazreen ke Melaka.. Ktorang makan kat Pizza Hut tau..Kebetulah ada SEAFOOD LASAGNA.. Wah, sesuaty yang baru bagi aku! Aku terus order!!! Bila dahs ampai tu, memang aku betul-betul excited nak rasa... Sekali.................... hurm.. Bolehlah.. Bagi aku kosong.. Tak der rasa seafood sangat pun.. Terus aku amik kuah masala meat ball kawan aku, aku makan sekali ngan lasagna aku tu.. Baru ada rasa.. Tapi, aku tetap bersyukur sebab dapat rasa seafood lasagna tu.. Alhamdulilah...

In shaa Allah nanti kalau ada peluang nak rasa LASAGNA kat scret recipe plak.. Nak buat sendiri, mood itu belum tiba.. Even resepi tu boleh google kan? huhuhh...

9 comments:

~didiey~ said...

baru makan lasagna secret recipe last week rasanya. sedap! baru 1st time makan dah jatuh cinta..haha

Chic Na said...

pernah makan lasagna SR. sedappp.. :)

Fikri said...

Sedap.. sbb tu mahal. Haha :D

NadiRah said...

lame x dtg sini..huhuh..
x suka sgt mkn lasagna sbb muak..x ske yg byk sgt keju..huhu

Cik Jelly Chan (CJC) said...

warghh...tak pernah mkn dkt SR...selalu masak sndiri

Nick Nashram said...

tak pernah makan lagi.
kat tempat aku takde secret recipi..haha
nati r nak pegi melaka.
20 minit je.

Harmi Mohammad Jamil said...

Mesti seronok dapat makan lasagna sambil membuat assignment & menonton drama Korea... Huhuhu

najihahfara said...

walamak mmg terliur tengok..terasa nak jugak

Cik Aied said...

lasagna pizza hut rasa dia x sedap.. mcm jemput2 separuh masak..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails