Thursday, February 14, 2013

TOP 10 PENERIMA HARI ANUGERAH CEMERLANG CIKGU FIQ

Assalamualaikum.....

Masa korang sekolah dulu, mesti kat sekolah kau ada buat Hari Anugerah Cemerlang kan? Main naik-naik pentas, ada raptai.. Masa hari yang sebenar plak mesti rasa nervous.. Bila nama dipanggil mesti jalan elok-elok takut tersadung.. Bila amik gambar plak, pandang kamera then bermonolog : Dah habis ker belum amik gambar? huhhuhuh.. Lebih kurang cam tu lah kan?

Ha, tapi penerima HARI ANUGERAH CEMERLANG CIKGU FIQ ni bukan cam anugerah kat sekolah tu... Heheeheh.. Ni sajer-sajerk jerk.... Penerima ni sebenarnya merupakan TOP COMMENTORS (cam ni ker eja?) aku... Acctly, aku dah pernah buat widget ni dulu, tapi ntah macam mana boleh hilang ntah.. Masa aku buat dulu, tangga pertama dengan jumlah around 90 komen ialah MISZY DIAN.. Aku serius rapat dengan blogger ni dulu sampai gigih jumpa kat KLCC tau.. Blogger ni dari Sabah dulu.. Then alang-alang dia datang semenanjung, terus jumpa.. hehe

So, untuk carta yang terbaru.. Ni dia, TOP COMMENTORS aku:


So, ala-ala macam Hari Anugerah Cemerlang, kita jemput penerima Anugerah Cemerlang Cikgu Fiq mengikut SUBJEK.. (kata cam sekolah kan.. So, kena ikut subjek.. huhu).. Ni dia sijil khas untuk anda... Sila ambil yer kalau sudi.. ( lama dah tak main award-award dalam blog.. huhu)












10. AFIFUDIN SOHAINI ( Anugerah Cemerlang Fizik)

(subjek kat atas tu semua, saja2 jerk letak..huhu)

 Kepada pengomen blog Cikgu Fiq yang lain.. Terima kasih juga yer kerana sudi mengomen blog cikgu fiq.. Ramai sebenarnya.. Tapi yang kat atas tu top 10.. Teruskan berlumba-lumba untuk mengomen.. Mana tahu tersenarai dalam top 10 plak.. cehwah.. huhu :)

45 comments:

Nazmin Nazifa εїз said...

waahhh,haha dapat anugerah cemerlang pendidikan Islam XD hehehe .. thanks ! Yeye,In amek ^^,

Sherlyanna angiela Martin said...

tahniah kak Nazmin... ^^

Harmi Mohammad Jamil said...

Wah! Tahniah buat semua pemenang!

OMG.. OMG.. First time dapat anugerah maya.. Huhuhu, seronok kemain lagi..

Terima kasih buat semua peminat yang mengundi saya selama ini. Anugerah ini khas buat anda semua.

Buat penganjur pula, terima kasih daun keladi juga. Semoga sukses selalu. Oh ya, buat penaja pakaian rasmi malam ni, terima kasih. So awesome!

Hahahaha.. tiba-tiba berubah gaya penulisan macam para bintang/artis menerima anugerah plak.. (sesekali nak gak merasa)

Terima kasih Fiq kerana merealisasikan impian yang 'Terukir Di Bintang' ini.. Huhuhuhu

[Masih belum hilang rasa seronoknya]

Cikgu Fikri said...

Nazmin Nazifa..

huhhuh..thanks sudi amik :)

Cikgu Fikri said...

Sherlyana..


huhuhu.. :)

Cikgu Fikri said...

Abg Harmi...

heheheh.. tersenyum sy bila baca komen abg.. btol2 excited tu.. hati-hati turun pentas yer.. huhu :)

selipar putih said...

ala nak kimia..haha..

bro jemput join segmen kat blog ye..

Cikgu Fikri said...

selipar putih...

hahahaah.. minat kimia ker? aq ingtkan ko minat fizik.. hehe..
thanks jemput join segmen :)

aTieYusof Family said...

Tahniah pada yg dpt award..:)
Salam kenal, TQ follow.. sy follow sni jg #2846:)

Cikgu Fikri said...

kak atie..

thanks kak sudi follow :)

Nick Nashram said...

pergh..siap ade award ikut subjek lg..hahah..award untuk sesama cikgu takde ke?

Chic Na said...

hahaha.. apesal chic na ERT? tak minat la. apepun terima kasih utk award ni. hikkk..

Cik Aied said...

hahaha..tq fikri! terharu sgt dpt anugerah..dpt no4 pun jadilah..hehe

Cik Jelly Chan (CJC) said...

wakaka..makaseh cikgu fiq..tak boleh blah perakaunan tuh..yg tu lah subjek tak berapa nak cekang..haha..makaseh makaseh

Cikgu Fikri said...

Nick Nashram..

hehehehe.. anugrah2 cikgu2? cehwah... huhu :)

Cikgu Fikri said...

Chic Na..

heheehe..chic na kn pndai wat coklat.. fiq letak lah ert.. cehwah.. :)

Cikgu Fikri said...

Cik Aied..

huhuhu.. mantap ko dek!!!!! huhu

Cikgu Fikri said...

Cik Jelly Chan..

heheeheh.. main letak jerk.. welcome :)

fifie said...

wahhhhhh serius fie dapat no 1 nie. omnomnom. thank you a lot fiq, harap persahabatan nie kekal.

Cikgu Fikri said...

fifie...
yup.. tahniah fie.. moga2.. Amin :)

cik chinta said...

mcm2

hana hadi said...

HANA XDAPAT CEMERLANG. KENA BERUSAHA LAGI NI

Hanida Moss said...

sungguh tegar diorang comment, saya tak pernah dpt award mana-mana lagi hehe. tunggu sikit hari lagi lah kot ;p

btw, dtg dari blog fie lah ni, jumpe blog cikgu fiq! :)

miLa said...

haha..comel je award ni..hm..interesting :)

Cikgu Fikri said...

cik chinta..

apa yg mcm2? huhu :)

Cikgu Fikri said...

hana hadi..

wah..gigih berusaha..chaiyok2 :)

Cikgu Fikri said...

hana hadi..

wah..gigih berusaha..chaiyok2 :)

Cikgu Fikri said...

Hanida Moss..

sgt tegar.. huhu... thanks sudi singgah from blog fifie :)

Cikgu Fikri said...

mila...

hehehe..thanks :)

nadzim bakri said...

wah...nak jugak la anugerah cm ni....

Madz 'Awadah said...

ewah2..comel la plak..ada award kt alam maya ni...hahahaha..lucu la..rasa mcm nk tergolek ketawa nih..wuahahahahaha..ape pn, tahniah yer...USAHA TANGGA KEJAYAAN! hahahaha

Cikgu Fikri said...

nadzim..

hehehee.. in shaa Allah ada rezeki.. ada tu :)

Cikgu Fikri said...

Madz Awadah..
btol tu..usaha tangga kejayaan..huhu :)

Hanida Moss said...

hai cikgu fiq! :)

cerita tu client GM office saya punya kenalan, diorang ada business matter dekat Kemaman, dari situ lah kisah ni bermula. Driver balik, dia cerita balik ape yang terjadi.

Oh nak share pun takpe, share la :)

Cikgu Fikri said...

hanida moss...

oh cmtu.. fiq dh share dah..huhu.. thanks :)

~didiey~ said...

amboi!!! kemain dia bg anugerah cemerlang kat anak murid..ahaks!!!

Cikgu Fikri said...

didiey...

heheheeh.. penghargaan utk murid2..cehwah :)

Hanif Idrus said...

hahahahhahaha....terima kasih cikgu.
Merasa gak dapat award..masa sekolah dulu tak pernah dapat....
Thank bro

Cikgu Fikri said...

BRO HANIF...

huhhuh.. samer2.. thanks jugak sbb slalu komen di sini :)

Vee Lea said...

Kita baru lagi, confirm tak dapat naik :(

ZWAN SABRI said...

Apakah ini satu mimpi? aku yang tak reti lukis ni pon boleh menang lukisan kejuruteraan cemerlang? HAHA

Cikgu Fikri said...

ZWAN...

hahahahaah... tak pew.. aku main letak jerk..haha :)

Cikgu Fikri said...

vee..

takpew.. boleh try komen byk2.. cehwah :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

Alhamdulillahh...haahaha
Anugerah Cemerlang Kimia ? :D

Cikgu Fikri said...

Nana Bambam..

hehehee.. ok lah kn kimia? huhuh :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails