Wednesday, March 13, 2013

GIGIH

Assalamulaikum...

ARGH!!!!!!!!!!!!!! bestnyer!!! besntyer!!! ( rasa seolah-olah dapat jumpa katil lepas seminggu pergi camping.. ~~~~ dapat rasakan feel itu?) Cam tu lah aku rasa!!! Baru sekarang dapat update blog!! Tak silap aku around 3 hari tak update.. Ya Allah.. serius rindu ngan blog!

Kau bayangkan, aritu aku nak update blog, lepas tu wiFi kampus aku kena petir ke haper ntah, terus tak boleh bukak plak!!!!!! Lepas tu, minggu ni memang minggu busy..

Ahad : Terlibat dengan Majlis Perkahwinan kat Ideal Selayang Centre (serius grand majlis tu....First time aku pergi majlis seGrand itu.. jakun kan? haha)
Isnin petang dan malam : Latihan gimnastrada ( aku masuk gimnastrada tau!!!! Gimnastrada ni ala-ala cam gimnastik, tapi gabungkan seni tarian dan juga manipulasi alatan cam gelung, bola dan lain-lain lagi..)
Selasa : Latihan gimntrada dan RAPTAI PENUH KEJOHANAN OLAHRAGA TAHUNAN IPG KPI.
Selasa malam : Malam Ambang Kejohanan Olahraga Tahunan
Rabu : Kejohanan Olahraga Tahunan
Rabu malam : Malam Apresiasi Event Management Organization IPG KPI...

Kenapa penuh dengan OLAHRAGA? Ha.. kalau kat IPG, Sem 5 memang kena uruskan OLAHGARA... Sebab ada subjek OLAHRAGA.. memang gigih weh!!! Alhamdulilah batch kami dipuji tadi... Syukur sangat-sangat!

Tu jerk lah citer aku untuk arini.. Malam ni plak ada Malam Apresiasi Event Management Organization... Semoga segalanya berjalan lancar.. Amin :)

6 comments:

Faridzuan said...

Semoga dipermudahkan segala urusan. Amin. :)

Vee Lea said...

Semoga berjaya!!!! Nak jugak join letak banyak tanda seru!! Hahahah!!!

Hanif Idrus said...

Wah!! penuh jadual!!

Chic Na said...

chic na baca pun dah penat. hikhik..

Nazmin Nazifa εїз said...

waaa .. In pun dh seminggu pa tak update ... hahaha ... Maaf yea bru je blh singgah ..alhamdulillah exam dh habis ^___^ ... In akan rajinkan diri kembali untuk berblogging !! :D

fifie said...

Baca pun dah rasa stress. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails