Saturday, June 1, 2013

SPERMA CINTA

Assalamualaikum.

Hai semua.. aku kembali online di CC.. Ha, kali ni nak cerita pasal SPERMA CINTA.. Pernah dengar tak? Pasti perkataan SPERMA dan CINTA pernah korang dengar, tapi gabungan kedua-duanya tu pernah tak?
Ha, ni merupakan NOVEL yang aku baru jerk habis baca... dan yang paling penting, ini bukan novel lucah... ini novel komedi, tapi ada unsaur2 pengajaran yang kreatif!

Aku 1st time dengar novel macam ni... Penulisnya pun aku ingatkan perempuan, bila selak dalam LELAKI rupanya.. Namanya AISA LINGLUNG.. unik kan?

Secara jujur, aku terbaca novel ni masa dekat MPH.. Tapi aku tan nak beli dulu, sebab masa tu tengah study week.. Giler haper nak beli novel time study week, memang sah2 buku BM, EDU yang aku kena study hilang ke mana.. Maka, aku berhasrat untuk membelinya LEPAS EXAM!! Guna BAUCER BUKU!!!! Yeah!!!!

Alhamdulilah dapat jugak beli..Serius kelakar tahap gaban weh! Aku tergelak sakan.. Sampaikan dalam bas pun aku bantai gelak.. Aku rasa mesti budak laki yang duk sebelah aku tu pelik tengok aku.. haha.. Aku peduli haper!

Try lah baca.. Tapi bahasanya bahasa yang selalu kita guna.. ala-ala macam bahasa pasar.. kelakor weh! serius... Kebanyakan bahasa tu plak, bahasa yang aku dengar dari kawan-kawan aku masa zaman sekolah dulu... So, macam mengimbau kembali zaman sekolah dulu rasanya..huhu..

Ok, meh tengok COVER.. Ni cover lama..


Cover baru macam ni.. Aku beli yang cover camni lah.. Oh yer, novel ni dah 5 KALI CETAKAN..since 2011...



Tu jewrk  untuk hari ni.. Bagi mereka yang minat novel jenis giler-giler yang tak der feeling-feeling cintan-cintun tahap dewa, ty\ry lah baca.. Confirm gelak...Kalau kau nak tahu, aku gigih perhi ke MPH MYDIN MELAKA dari POPULAR JUSCO MELAKA semata-mata nak beli buklu ni tau.. kat popular takder jual.... :)

try lah lawat blog penulis dia:

4 comments:

Nazmin Nazifa εїз said...

Wow!! teringin lah!!! Okay,In akan cari :D

Hanif Idrus said...

Bini aku suka novel cinta...kikiki

Nazmin Nazifa εїз said...

Laa,lejen press punya buku ke..hahahaha,abg In ada beli~ cover lama punya. Abg In memang ada banyak novel lejen press,selut press,sang freud press dan fixi. Dia siap jd penjual juga buku-2 tu sama ada post atau hantar ke rumah kalau dekat :)
Jd In tak perlu beli. yeay! kih-3~

Cik Jelly Chan said...

mcm best tp sekarang mood malas membaca...komik pon tak pandang..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails