Wednesday, December 12, 2012

TERIMA KASIH SYED FAHMI AKMAL ! - terasa blink-blink sekejap..haha

Assalamualaikum...

Apa khabar korang semua? Dah beranak ke belum? Eh salah, dah makan ke belum? Aku tadi baru jerk makan Nasi Lemak + Ayam Goreng Drumstik + Telur Goreng ( serius gemuk..hahaahaha).. Mak aku buat weh.. serius sedap.. Eh, lari tajuk plak..

Ha, tadi lepas makan tu, aku bukak lah FB.. Ada sorang kawan aku dalam FB post sesuatu kat wall aku.. Tak tahu nak cakap apa! Terharu plak tetiba dan berasa sangat bersemangat untuk terus berblogging! Aku post dalam blog ni pun bukan sebab nak menunjuk ke apa, NO!!!!! TIDAK SAMA SEKALI!! Tapi aku nak jadikan sebagai penyuntik semangat aku...

Serius weh..kan sebelum ni aku pernah cakap dalam ENTRY NI yang aku cam kurang idea dah untuk update blog.. Mood pun kadang-kadang datang, kadang-kadang hilang.. Sekarang, in shaa Allah aku akan cuba aktif balik.. Chaiyok2.. 

Ha, meh kita tengok apa yang dia cakap..

(klik untuk tumbesaran melampau)


Hahahaha.. tak sangka plak aku, dalam banyak-banyak entry aku, dia paling suka ENTRY AKU DIMALUKAN DI ALAMANDA.. Serius weh segan masa tu.. Dia kata dia bayangkan situasi aku macam tu.. Dia pernah gak wat macam tu.. Tapi situasi aku lagi ohsem..Aigoo.. Terus aku teringat balik kejadian tu..Padahal baru jerk lupakan sekejap..hahaaha..

Oh yer, dia kata,
cari jugak kot2 nma aku terselit dlm blog tuu..hahaha...*berangan*

Ha, sekarang meh aku letak nama ko besar-besar dalam blog aku.. Siap print screen lagi.. Huhuhu..Paperpown, terima kasih yer..:)

psst: Kepada yang sedang keliru, Syed Fahmi Akmal ni bukanlah artis mahupun pelakon, tapi kawan aku.. huhuhu :)

13 comments:

salam dari kubur said...

sapa syed fahmi akmal nih?

Cikgu Fikri said...

salam dr kubur..

bukanlah artis or pelakon.tp kawan.. huhu :)

salam said...

owh..ingatkan pelakon ke, penyanyi ke tadi..kawan se IPG ke, u lain?

salam dari kubur said...

owh..ingatkan pelakon ke, penyanyi ke tadi..kawan seIPG ke?or u lain?

Cikgu Fikri said...

salam..

huhuhu.. kwn dr ipg kampus lain.. IPG Kampus Datuk Razali Ismail Terengganu.. :)

al_hakim said...

untunglah ada peminat..untunglah..

fifie said...

Memang bagusss pun blog kau. hehe. Simple dan penulisan pun tak sarat kan pemikiran saya nie. heeee

salam dari kubur said...

owh..muka dia familiar..macam muka pelakon or penyanyi..tu yg saya ingat pelakon or penyanyi tu tadi..

Cikgu Fikri said...

al hakim..

hahahaha.. peminat lah sgt kn..
huhuhh :)

Cikgu Fikri said...

salam..

wah.. muka dia cm artis? klu dia baca, mesti kembang semangkuk..hahahaa

Cikgu Fikri said...

fifie..

wah, thanks fifie.. :)

salam dari kubur said...

ya..muka dia ada iras2 pelakon or penyanyi kalau tak silap sy..sampaikan salam saya kepadanya..

Cikgu Fikri said...

salam..

in shaa Allah akan disampaikan.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails